Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 

Servera ugnsbakad rostbiff tillsammans med en krämig puré på blomkål, smakrik stekt grönkål och krispig råkostsallad. Den perfekta söndagsmiddagen för hela familjen!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Skiva Rostbiffen
  2. Servera med Blomkålspuré, Stek grönkål med vitlök och Råkostsallad.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj en laktosfri blomkålspuré.
Gör mjölkproteinfri: välj en mjölkproteinfri blomkålspuré.

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 1/3 sats rostbiff
  • 1/2 sats blomkålspuré
  • 1/3 sats stekt grönkål med vitlök
  • 1/3 sats råkostsallad
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer