Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Servera ugnsbakad rostbiff tillsammans med en krämig puré på blomkål, smakrik stekt grönkål och krispig råkostsallad. Den perfekta söndagsmiddagen för hela familjen!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats rostbiff
1/2 sats blomkålspuré
1/3 sats stekt grönkål med vitlök
1/3 sats råkostsallad
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kanske vore bra att länka till söndagspreppen? Annars är detta recept obegripligt.
Jan
2022-04-14Hej Jan! Vi har länkar i detta recept, både i desktop och mobiler. Men tyvärr verkar vi ej stödja länkar i din telefon. https://www.ica.se/buffe/artikel/sondagspreppen-november/. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2022-04-14Haha, roligt skämt. Väldigt enkelt recept..
Emil
2020-11-20Tack Emil och Johan för era kommentarer. Ja enkelt blev ju inte riktigt rätt. Detta recept hör till söndagspreppen där man förbereder flera rätter tex på söndagen för att sen sätta ihop dem till nya måltider senare i veckan. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-05-28Det här är inget recept
Johan
2020-11-18