Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat
2
Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

Ett recept på bibimbap med ris, strimlad sojastekt rostbiff, grönkål, morot, vitkål och stekt ägg. Bibimbap är den perfekta rätten att laga på rester, och går fint att variera på vad som än finns hemma i kylskåpet.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

Ingredienser

4 portioner

Tillbehör

2 dl  ris (gärna rundkornigt)
3 msk  japansk soja
1 tsk  sesamolja
4   ägg
1 msk  neutral olja
salt
srirachasås eller stark chilisås

Redan färdigt

1/3   sats rostbiff
1/3   sats stekt grönkål med vitlök
1/3   sats råkostsallad

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Var är recepten på Redan färdigt? Borde finnas en länk

Kerstin

2020-09-06

Hej Kerstin! Tack för din fråga. Om du går in i receptet via ica.se så kan du se länkarna. Vår IT avdelning jobbar på en lösning så att man även ska kunna få upp länkar i appen. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-09-07

Lättlagat och väldigt gott tyckte vi och tonårspojkarna. 1/3 sats rostbiff blev dock nog så lite.

Anna

2019-04-09

Testa liknande recept

Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bagel med rostbiff och färskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnskuren rostbiff i marinad
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sweet chilimarinerad rostbiff
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
136 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostbiffsallad
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga