Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

Ett recept på bibimbap med ris, strimlad sojastekt rostbiff, grönkål, morot, vitkål och stekt ägg. Bibimbap är den perfekta rätten att laga på rester, och går fint att variera på vad som än finns hemma i kylskåpet.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Tillbehör: Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Redan färdigt: Strimla Rostbiffen och blanda med soja. 
  3. Blanda Stekt grönkål med vitlök med sesamolja.
  4. Stek äggen i olja, lägg åt sidan och salta.
  5. Stek köttet hastigt tillsammans med sojan på hög värme.
  6. Fördela riset i fyra skålar (för 4 port). Lägg på kött, grönkål, Råkostsallad och ägg var för sig. Ringa över chilisås.

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
Tillbehör
  • 2 dl ris (gärna rundkornigt)
  • 3 msk japansk soja
  • 1 tsk sesamolja
  • 4 ägg
  • 1 msk neutral olja
  • salt
  • srirachasås eller stark chilisås
Redan färdigt
  • 1/3 sats rostbiff
  • 1/3 sats stekt grönkål med vitlök
  • 1/3 sats råkostsallad
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer