Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

11
2
Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

Ett recept på bibimbap med ris, strimlad sojastekt rostbiff, grönkål, morot, vitkål och stekt ägg. Bibimbap är den perfekta rätten att laga på rester, och går fint att variera på vad som än finns hemma i kylskåpet.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg

Ingredienser

4 portioner

Tillbehör

2 dl
ris (gärna rundkornigt)
3 msk
japansk soja
1 tsk
sesamolja
4
ägg
1 msk
neutral olja
-
salt
-
srirachasås eller stark chilisås

Redan färdigt

1/3
sats rostbiff
1/3
sats stekt grönkål med vitlök
1/3
sats råkostsallad

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Under 30 minuter

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Kerstin

9/6/2020

Var är recepten på Redan färdigt? Borde finnas en länk

Redaktionen ICAse

9/6/2020

Hej Kerstin! Tack för din fråga. Om du går in i receptet via ica.se så kan du se länkarna. Vår IT avdelning jobbar på en lösning så att man även ska kunna få upp länkar i appen. Hälsningar Ulrika

Anna

4/9/2019

Lättlagat och väldigt gott tyckte vi och tonårspojkarna. 1/3 sats rostbiff blev dock nog så lite.

Testa liknande recept