Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg
Ett recept på bibimbap med ris, strimlad sojastekt rostbiff, grönkål, morot, vitkål och stekt ägg. Bibimbap är den perfekta rätten att laga på rester, och går fint att variera på vad som än finns hemma i kylskåpet.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018
Ingredienser
4 portioner
Tillbehör
2 dl ris (gärna rundkornigt)
3 msk japansk soja
1 tsk sesamolja
4 ägg
1 msk neutral olja
salt
srirachasås eller stark chilisås
Redan färdigt
1/3 sats rostbiff
1/3 sats stekt grönkål med vitlök
1/3 sats råkostsallad
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Var är recepten på Redan färdigt? Borde finnas en länk
Kerstin
2020-09-06Hej Kerstin! Tack för din fråga. Om du går in i receptet via ica.se så kan du se länkarna. Vår IT avdelning jobbar på en lösning så att man även ska kunna få upp länkar i appen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-09-07Lättlagat och väldigt gott tyckte vi och tonårspojkarna. 1/3 sats rostbiff blev dock nog så lite.
Anna
2019-04-09