Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Vitkål, morot och kålrot blandas med lök och senapsfrö. Skär grönsakerna på olika sätt så blir det snyggare. Sedan står det till sig i minst 1-2 veckor.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2013
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Robin
2022-11-03Underbart gott! Gjorde på hälften, inga problem. Denna gång gör jag på hela, då jag ätit detta varje dag.
Kerstin
2022-04-04Om man bara vill prova receptet känns det onödigt mycket med 4liter till ett singelhushåll. Kan man halvera receptet rakt av? Eller hur gör man då?
Katarina
2022-03-23Hej, från den dagen som man lagt allt i en burk, hur lång tid tar det innan man kan äta grönsakerna?
Redaktionen ICAse
2022-03-25Hej Katarina! Det beror lite på hur syrliga du vill ha grönsakerna men det tar ca 1-2 veckor i rumstemperatur från att du har lagt dem i burken. Lycka till. Hälsningar Ulrika