Mozzarellafylld auberginetournedos

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mozzarellafylld auberginetournedos

En fantastiskt välsmakande förrätt till nyårsbuffén. Mozzarellafylld auberginetournedos imponerar med krämiga smaker. De delade tomaterna täcks med hackade oliver, vitlök och parmesanost innan de ugnsbakas.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Mozzarellafylld auberginetournedos

Ingredienser

4 portioner

Mozzarellafylld auberginetournedos

2 auberginer
1 mozzarella (à 125 g)
salt
peppar
2 msk riven parmesan eller annan lagrad hårdost
1/2 tsk garam masala

Olivbakade tomater

2 tomater
1 dl svarta oliver gärna kalamata
8 inlagda vitlöksklyftor (lösvikt eller på burk)
1 msk riven parmesan eller annan lagrad hårdost

Tryffelsky

2 dl rödvin
2 dl grönsaksbuljong (för 2 dl buljong krävs 1 msk fond eller 1 tärning + vatten)
4/5 msk japansk soja
1 tsk tryffelolja
1 msk majsstärkelse
salt och peppar
1 msk smör (rumstempererat)

Gör så här

00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

  • Potatispuré med karljohansvamp
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ankbröst med rödkål
    Betyg 2.7 av 5.105 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Svampkroketter med vitlökskräm
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Julbröd med pesto och mozzarella
    Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad