Oxfilé med getost och vinsås är en imponerande varmrätt med himmelska smaker. Blanda getosten med timjan och lägg på oxfilén innan den steks i ugnen. Vinsåsen har delikata smaker av kalvfond, balsamvinäger och rött vin.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2006
Fri från gluten.
Gör mjölkfri: byt getosten mot tofu. Ersätt smör med mjölkfritt margarin. Byt kalvfond mot mjölkfri buljongtärning.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i kalvfonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marie
2022-12-25Super gott! Denna rätt har vi ätit på nyårsafton i flera år.
Nina
2022-04-09Ett mycket gott recept som vi har gjort flera gånger, speciellt rödvinssåsen har blivit en favorit.
Sofia
2007-01-31Getosten gav inte så mycket smak som jag hade förväntat mig. Rödvinssåsen är lite för söt för min smak. Tyvärr föll inte detta recept mig i smaken.