Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki
![Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13645/cf_259/kryddstekt_hallefilé_med_aubergine_och_tzatsiki.jpg)
Spännande stekt hällefilé kryddad med garam masala. Till fisken serverar du stekta auberginer och tzatsiki. Garnera med citron. En förtjusande fiskrätt som för smaklökarna till Indien.
![Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13645/cf_259/kryddstekt_hallefilé_med_aubergine_och_tzatsiki.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 liten aubergine
2 msk olja
600 g hällefilé
2 msk garam masala (indisk kryddblandning)
1 ask tsatsiki (à 200 g)
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2146 KJ / 557 kCal
Fett0 g
Kommentarer