Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
0
Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki

Spännande stekt hällefilé kryddad med garam masala. Till fisken serverar du stekta auberginer och tzatsiki. Garnera med citron. En förtjusande fiskrätt som för smaklökarna till Indien.

Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki

Ingredienser

4 portioner
1   liten aubergine
2 msk  olja
600 g  hällefilé
2 msk  garam masala (indisk kryddblandning)
1   ask tsatsiki (à 200 g)
1   citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2146 KJ / 557 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Kryddrostad skördepytt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i yoghurtmarinad
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Auberginegryta med okra och grön couscous
Betyg 3.1 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddigt ris
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indiska chilinötter
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pakhoras
Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga