Gör en stor laddning “risotto” fast på korngryn i stället för ris. Korn, vin, riven ost och smör möts i en oemotståndlig kombination. Korn är ett av våra fyra svenska sädesslag med härligt tuggmotstånd. Toppa med primörer, nötter, svamp eller färsk spenat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen. Innehåller gluten och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj lagrad riven ost och använd laktosfritt matfett.
Näringsvärdet är baserat per dl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Går det lika bra med krossade korngryn?
Emma
2022-11-07Hejsan, kan man frysa in i portioner när man kokar stor sats av grundreceptet?
Inga-lill
2021-01-27Underbart god. Kanske är det vinet och all osten. Vi råkade koka med lock på och en halvtimme extra. Resultatet blev mycket lyckat ändå.
Malin
2018-04-05