Fyllda paprikor med kornotto och fetaost
Gratinerade paprikor fyllda med krämig kornotto och syrlig fetaost. En snygg vardagsrätt som även är smidig att förbereda dagen innan. Perfekt till fest, bjudning eller buffé – det blir en portion i varje i paprika.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017
Ingredienser
4 portioner
4 dl kornotto (se länk till grundrecept i beredningen)
4 små paprikor
1 zucchini
150 g fetaost
2 msk olja
1 tsk spiskummin
1 tsk paprikapulver
1 tsk chiliflakes
1/2 tsk salt
Till servering
sallad
tzatziki
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1334 KJ / 319 kCal
Fett23 g
Salt2.51 g
Kolhydrater14 g
Protein11 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
"Fyllda paprikor med kornotto och tomatsås" står i receptrubriken. Hittar inte tomatsåsen i detta recept?
Anna
2024-01-05Hoppsan, det var ju lite tokigt! Tack Anna för att du uppmärksammade oss på detta. Nu har vi döpt om receptet :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2024-01-11