Bönotto med zucchini och bella verde

Snabbvariant på risotto – en bönotto med cannellinibönor i huvudrollen i stället för ris. Tillsammans med zucchini, rostade pumpakärnor, parmesan och råstekt, råsnygg sparrisbroccoli blir en riktigt krämig fullträff. En lättlagad vegorätt till vardags!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Ingredienser
Bönotto
Broccoli
Till servering
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Välj mjölkproteinfri färskostersättning och mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott och lättlagat!
Håkan
2020-04-06Super!!
Britt
2020-03-16