Snabbvariant på risotto – en bönotto med cannellinibönor i huvudrollen i stället för ris. Tillsammans med zucchini, rostade pumpakärnor, parmesan och råstekt, råsnygg sparrisbroccoli blir en riktigt krämig fullträff. En lättlagad vegorätt till vardags!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Välj mjölkproteinfri färskostersättning och mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Håkan
2020-04-06Mycket gott och lättlagat!
Britt
2020-03-16Super!!