Ceviche med sötpotatis

Betyg 4.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ceviche med sötpotatis

Ceviche är en klassisk fiskrätt från Peru som är ljuvligt god och fräsch som förrätt. Här gör vi den med torsk eller kolja som får marinera i lime, chili och koriander och serveras med majs och kokt sötpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Ceviche med sötpotatis

Ingredienser

4 portioner
1 sötpotatis
1 rödlök
500 g tinad fryst torsk- eller koljafilé
2 dl färskpressad limejuice (2 dl limejuice motsvarar ca 8 lime)
1 msk finhackad koriander
1/2 msk finhackad habanero
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

Till servering

1/2 dl majskorn (gärna burkmajs)
färsk koriander

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Väldigt fräsch och god!

Dan

2020-12-06

Testa liknande recept

Ceviche på peruanskt vis
Betyg 2.9 av 5.222 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskfilé i kapprock
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syrlig räkceviche
Betyg 3.1 av 5.229 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Panerad torsk med nudelsallad och rostad vitlöksdressing
Betyg 4.6 av 5.121 personer har röstat
Receptet har 18 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig fiskburgare med panko
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad