Ceviche på pilgrimsmusslor

Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ceviche på pilgrimsmusslor

Ceviche på pilgrimsmusslor serverar du som ett stilrent tilltugg till minglet eller lättare förrätt. Cevichen består av saftiga musslor med avokado, fräsch vattenmelon, lime och fisksås som marineras i kylskåp innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Ceviche på pilgrimsmusslor

Ingredienser

6 portioner
7 cm gurka
1 avokado
1/2 dl smått tärnad vattenmelon
ca 150 g pilgrimsmusslor
skal och juice från 1 lime
2 tsk urkärnad och finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 1/2 tsk asiatisk fisksås
2 krm salt
2 msk hackad koriander

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svensk ”ceviche”
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ceviche med sötpotatis
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chilidressade skaldjur med aubergine
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad