Ceviche på pilgrimsmusslor

7
0
Ceviche på pilgrimsmusslor

Ceviche på pilgrimsmusslor serverar du som ett stilrent tilltugg till minglet eller lättare förrätt. Cevichen består av saftiga musslor med avokado, fräsch vattenmelon, lime och fisksås som marineras i kylskåp innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Ceviche på pilgrimsmusslor

Ingredienser

6 portioner
7 cm gurka
1 avokado
1/2 dl smått tärnad vattenmelon
ca 150 g pilgrimsmusslor
skal och juice från 1 lime
2 tsk urkärnad och finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 1/2 tsk asiatisk fisksås
2 krm salt
2 msk hackad koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer