Ceviche på pilgrimsmusslor

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Ceviche på pilgrimsmusslor

Ceviche på pilgrimsmusslor serverar du som ett stilrent tilltugg till minglet eller lättare förrätt. Cevichen består av saftiga musslor med avokado, fräsch vattenmelon, lime och fisksås som marineras i kylskåp innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Ceviche på pilgrimsmusslor

Ingredienser

6 portioner
7 cm  gurka
1   avokado
1/2 dl  smått tärnad vattenmelon
ca 150 g  pilgrimsmusslor
skal och juice från 1   lime
2 tsk  urkärnad och finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 1/2 tsk  asiatisk fisksås
2 krm  salt
2 msk  hackad koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grape- och melondrink
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Agua fresca med vattenmelon och jordgubbar
Betyg 4.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Aqua fresca de sandia
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilidressade skaldjur med aubergine
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga