Ceviche ”Bloody Mary Style”

4
1
Ceviche ”Bloody Mary Style”

Torsk, tomat, lime, chili, koriander och worchestershiresås är basen i den här smakrika cevichen som du snabbt svänger ihop och serverar med en bit rostat bröd. Inspirationen kommer från den klassiska drinken Blody Mary och resultatet är friskt, syrligt, starkt – och fantastiskt gott!

Skriv ut
Ceviche ”Bloody Mary Style”

Ingredienser

4 portioner
400 g
torskfilé utan skinn
1 dl
färskpressad limejuice (1 dl motsvarar juice från ca 3-4 lime)
1 tsk
salt
10
körsbärstomater
2
selleristjälkar
1
grön chili
1
kruka koriander
2 dl
tomatjuice
2 msk
olivolja
1 tsk
worcestershiresås
1 tsk
flytande honung
1/2 tsk
salt

Till servering

krossad is
rostat eller stekt surdegsbröd

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotien och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Jenny

2020-06-19

Gör den här varje högtid! Fast jag gillar inte selleri så jag byter ut den mot schalottenlök

Näringsvärde per portion

Energi 1383 KJ / 330 kCal
Fett 8 g
Salt 4.03 g
Kolhydrater 38 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept