Ceviche ”Bloody Mary Style”

Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ceviche ”Bloody Mary Style”

Torsk, tomat, lime, chili, koriander och worchestershiresås är basen i den här smakrika cevichen som du snabbt svänger ihop och serverar med en bit rostat bröd. Inspirationen kommer från den klassiska drinken Blody Mary och resultatet är friskt, syrligt, starkt – och fantastiskt gott!

Ceviche ”Bloody Mary Style”

Ingredienser

4 portioner
400 g torskfilé utan skinn
1 dl färskpressad limejuice (1 dl motsvarar juice från ca 3-4 lime)
1 tsk salt
10 körsbärstomater
2 selleristjälkar
1 grön chili
1 kruka koriander
2 dl tomatjuice
2 msk olivolja
1 tsk worcestershiresås
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt

Till servering

krossad is
rostat eller stekt surdegsbröd

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.7 personer har röstat

Kommentar

Gör den här varje högtid! Fast jag gillar inte selleri så jag byter ut den mot schalottenlök

Jenny

2020-06-19

Näringsvärde per portion

Energi1383 KJ / 330 kCal
Fett8 g
Salt4.03 g
Kolhydrater38 g
Protein24 g

Testa liknande recept

Bloody Mary
Betyg 4.3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svensk ”ceviche”
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Virgin Mary
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ceviche med sötpotatis
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk ceviche
Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torskceviché med avokadokräm
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad