Ceviche ”Bloody Mary Style”

4
1
Ceviche ”Bloody Mary Style”

Torsk, tomat, lime, chili, koriander och worchestershiresås är basen i den här smakrika cevichen som du snabbt svänger ihop och serverar med en bit rostat bröd. Inspirationen kommer från den klassiska drinken Blody Mary och resultatet är friskt, syrligt, starkt – och fantastiskt gott!

Skriv ut
Ceviche ”Bloody Mary Style”

Ingredienser

4 portioner
400 g
torskfilé utan skinn
1 dl
färskpressad limejuice (1 dl motsvarar juice från ca 3-4 lime)
1 tsk
salt
10
körsbärstomater
2
selleristjälkar
1
grön chili
1
kruka koriander
2 dl
tomatjuice
2 msk
olivolja
1 tsk
worcestershiresås
1 tsk
flytande honung
1/2 tsk
salt

Till servering

krossad is
rostat eller stekt surdegsbröd

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotien och ägg.
Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Jenny

6/19/2020

Gör den här varje högtid! Fast jag gillar inte selleri så jag byter ut den mot schalottenlök

Näringsvärde per portion

Energi 1383 KJ / 330 kCal
Fett 8 g
Salt 4.03 g
Kolhydrater 38 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept