Charlys fiskfond

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Charlys fiskfond

Att koka egen fond att smaksätta soppor, såser och grytor med är lika enkelt som lyxigt. Prova denna mustiga fiskfond med färsk ingefära och stjälkselleri, suverän som bas i en peruansk ceviche eller värmande räksoppa.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2015

Charlys fiskfond

Ingredienser

5 dl
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 selleristjälk
250 g räkskal
2 msk rapsolja
1 kg ben från mager fisk (gärna med huvudet kvar)
1 l vatten
3 cm färsk skalad ingefära
15 korianderstjälkar

Gör så här

00:05:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Primörsoppa
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ceviche på peruanskt vis
Betyg 2.9 av 5.221 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frästa räkor med grönsaker och ostchips
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatjuice med paprika
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Shrimp roll i korvbröd
Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad