Bowl med fiskpinnar och mango

Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
0Klimatsmart
Bowl med fiskpinnar och mango

Med en enkel och fräsch bowl blir vardagspusslet lite enklare. Den här varianten består av en bas av havreris eller matvete, färdiga fiskpinnar, grönsaker och mango som toppas med picklad lök, tortillachips och chilimajo.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024

Bowl med fiskpinnar och mango

Ingredienser

4 portioner
2 dl havreris eller matvete
1 hjärtsallad
1/2 gurka (1/2 gurka motsvarar ca 150 g)
ca 450 g fiskpinnar eller fisknuggets
1 msk olja eller smör
250 g tinad fryst mango
1 dl picklad rödlök (se länk för hemmagjord)
1 kruka koriander
2 dl tortillachips
1 dl chilimajonnäs (se länk för hemmagjord)
1 lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2354 KJ / 563 kCal
Fett34 g
Salt1.6 g
Kolhydrater45 g
Protein17 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Skakad gurksallad tacostyle
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Falafel med tabbouleh på havreris
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskpinne i pitabröd
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad lax med slaw på hjärtsallad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad pumpa med granatäpple och vitlöksdipp
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apollon – grillad macka med kyckling, sambal och avokado
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga