Bowl med fiskpinnar och mango
Med en enkel och fräsch bowl blir vardagspusslet lite enklare. Den här varianten består av en bas av havreris eller matvete, färdiga fiskpinnar, grönsaker och mango som toppas med picklad lök, tortillachips och chilimajo.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i fiskpinnar och chilimajonnäs.
Gör glutenfri: byt havreris/matvete mot ris eller annat glutenfritt gryn. Välj glutenfria fiskpinnar.
Gör laktosfri: välj olja eller laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj olja eller mjölkproteinfritt margarin.
Gör äggfri: välj äggfri chilimajonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer