Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Fiskpinnar i baguette, ett nytt sätt att servera de panerade fiskbitarna på. Med en härligt fräsch sås på äpple, ättiksgurka och gravlaxsås får du en helt ny smakupplevelse. Fiskpinnarna lägger du i baguetten med krispig sallad runtom.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek fiskpinnarna i olja, se anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda under tiden den färdiga gravlaxsåsen med äpple, ättiksgurka och kapris.
  3. Skär varje baguette längs med och bottna varje bröd med sallad och långa skivor hyvlad gurka. Lägg i stekta fiskpinnar. Toppa med såsen.

För alla

Innehåller inte gluten, mjölk eller ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar vid respektive allergi och fiskpinnar utan gluten, mjölk och ägg i paneringen.

Tips

Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) utgör ett undantag, som är helt glutenfritt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
  • olja
  • 4 små baguetter
  • 1/2 gurka
  • några salladsblad
Sås
  • 1/3 dl gravlaxsås
  • 2 1/2 msk finhackat syrligt äpple
  • 1 msk finhackad ättiksgurka
  • 1 msk kapris
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?