Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Fiskpinnar i baguette, ett nytt sätt att servera de panerade fiskbitarna på. Med en härligt fräsch sås på äpple, ättiksgurka och gravlaxsås får du en helt ny smakupplevelse. Fiskpinnarna lägger du i baguetten med krispig sallad runtom.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Ingredienser

4 portioner
400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
olja
4 små baguetter
1/2 gurka
några salladsblad

Sås

1/3 dl gravlaxsås
2 - 2 1/2 msk finhackat syrligt äpple
1 msk finhackad ättiksgurka
1 msk kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renklämma
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skagen- eller skinkfylld ciabatta
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baguette med mortadella, örtricotta, pecorino och rucola
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böcklingröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad
Betyg 4.3 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga