Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Fiskpinnar är barnfamiljens och studentens bästa vän. Det är gott, enkelt, billigt och snabblagat! Servera fiskpinnarna tillsammans med mos och en smaskig bönsallad för en riktigt mättande måltid.

Ingredienser
4 portioner
600 g fiskpinnar
4 port potatismos av pulver
Bönsallad
300 g haricots verts (bönor)
1 purjolök
2 tomater
2 msk balsamvinäger
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: panera egen fisk med glutenfritt ströbröd. Servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: panera egen fisk med mjölkfritt ströbröd. Gör eget mos av potatis, Solhavre och mjölkfritt margarin.
Gör äggfri: panera egen fisk med äggfritt ströbröd.
Gör så här
Tips
Smaksätt gärna moset med riven, lagrad ost för extra smak.
Gröna tipset: Stek panerade skivor av förvälld kålrot och servera med mos och bönsallad om du vill äta grönt.
Gröna tipset: Stek panerade skivor av förvälld kålrot och servera med mos och bönsallad om du vill äta grönt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2392 KJ / 572 kCal
Fett0 g
Kommentar
Jag gjorde egen panerad fisk, för att få mer fisk än panering. Det är varken svårt eller tidskrävande. Gjorde även eget mos. Bönsalladen var jättegod!
Lotta
2008-05-25