Fiskpinnar med mos och varm bönsallad
![Fiskpinnar med mos och varm bönsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14921/cf_259/fiskpinnar_med_mos_och_varm_bonsallad.jpg)
Fiskpinnar är barnfamiljens och studentens bästa vän. Det är gott, enkelt, billigt och snabblagat! Servera fiskpinnarna tillsammans med mos och en smaskig bönsallad för en riktigt mättande måltid.
![Fiskpinnar med mos och varm bönsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14921/cf_259/fiskpinnar_med_mos_och_varm_bonsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g fiskpinnar
4 port potatismos av pulver
Bönsallad
300 g haricots verts (bönor)
1 purjolök
2 tomater
2 msk balsamvinäger
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: panera egen fisk med glutenfritt ströbröd. Servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: panera egen fisk med mjölkfritt ströbröd. Gör eget mos av potatis, Solhavre och mjölkfritt margarin.
Gör äggfri: panera egen fisk med äggfritt ströbröd.
Gör så här
Tips
Smaksätt gärna moset med riven, lagrad ost för extra smak.
Gröna tipset: Stek panerade skivor av förvälld kålrot och servera med mos och bönsallad om du vill äta grönt.
Gröna tipset: Stek panerade skivor av förvälld kålrot och servera med mos och bönsallad om du vill äta grönt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2392 KJ / 572 kCal
Fett0 g
Kommentar
Jag gjorde egen panerad fisk, för att få mer fisk än panering. Det är varken svårt eller tidskrävande. Gjorde även eget mos. Bönsalladen var jättegod!
Lotta
2008-05-25