Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
1
Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Fiskpinnar är barnfamiljens och studentens bästa vän. Det är gott, enkelt, billigt och snabblagat! Servera fiskpinnarna tillsammans med mos och en smaskig bönsallad för en riktigt mättande måltid.

Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Ingredienser

4 portioner
600 g  fiskpinnar
4   port potatismos av pulver

Bönsallad

300 g  haricots verts (bönor)
1   purjolök
2   tomater
2 msk  balsamvinäger
1 tsk  flytande honung
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: panera egen fisk med glutenfritt ströbröd. Servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: panera egen fisk med mjölkfritt ströbröd. Gör eget mos av potatis, Solhavre och mjölkfritt margarin.
Gör äggfri: panera egen fisk med äggfritt ströbröd.

Gör så här

Tips

Smaksätt gärna moset med riven, lagrad ost för extra smak.

Gröna tipset: Stek panerade skivor av förvälld kålrot och servera med mos och bönsallad om du vill äta grönt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Jag gjorde egen panerad fisk, för att få mer fisk än panering. Det är varken svårt eller tidskrävande. Gjorde även eget mos. Bönsalladen var jättegod!

Lotta

2008-05-25

Näringsvärde per portion

Energi2392 KJ / 572 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad tonfisk ”Nicoise”
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårprimörer med senapsdressing
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lövbiff med potatispuckar
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wokade paprikor och bönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga