Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
1
Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Fiskpinnar är barnfamiljens och studentens bästa vän. Det är gott, enkelt, billigt och snabblagat! Servera fiskpinnarna tillsammans med mos och en smaskig bönsallad för en riktigt mättande måltid.

Fiskpinnar med mos och varm bönsallad

Ingredienser

4 portioner
600 g fiskpinnar
4 port potatismos av pulver

Bönsallad

300 g haricots verts (bönor)
1 purjolök
2 tomater
2 msk balsamvinäger
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Jag gjorde egen panerad fisk, för att få mer fisk än panering. Det är varken svårt eller tidskrävande. Gjorde även eget mos. Bönsalladen var jättegod!

Lotta

2008-05-25

Näringsvärde per portion

Energi2392 KJ / 572 kCal
Fett16.2 g

Testa liknande recept

Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Wokade paprikor och bönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisgnocchi med bresaola och bönor
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga