Fiskpinnar med mos och varm bönsallad
Fiskpinnar är barnfamiljens och studentens bästa vän. Det är gott, enkelt, billigt och snabblagat! Servera fiskpinnarna tillsammans med mos och en smaskig bönsallad för en riktigt mättande måltid.
Ingredienser
4 portioner
600 g fiskpinnar
4 port potatismos av pulver
Bönsallad
300 g haricots verts (bönor)
1 purjolök
2 tomater
2 msk balsamvinäger
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2392 KJ / 572 kCal
Fett16.2 g
Kommentar
Jag gjorde egen panerad fisk, för att få mer fisk än panering. Det är varken svårt eller tidskrävande. Gjorde även eget mos. Bönsalladen var jättegod!
Lotta
2008-05-25