Fransk bondsallad med fiskpinnar

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Fransk bondsallad med fiskpinnar

Matig fransk bondsallad med stekta fiskpinnar, knaperstekt bacon, brödkrutonger, tomater och sallad. Blanda ihop alla ingredienser i en skål och ringla över olivolja och pressad juice från citron. En fräsch och enkel sallad med god smak.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Fransk bondsallad med fiskpinnar

Ingredienser

4 portioner
2   tomater
1   påse blandad sallad (à ca 150 g)
flingsalt
peppar
400 g  fiskpinnar
1   paket bacon (à 140 g)
4   ljusa brödskivor
2 msk  olivolja
1   citron eller lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1930 KJ / 460 kCal
Fett29 g

Testa liknande recept

Svamp med syltlök och bacon
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Boudin Noir
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellmacka med pocherat ägg
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccoli- och fetaostsallad
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm ägg- & potatissallad med bacon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pithivier – Smördegspaj med bacon och purjolök
Betyg 3.7 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga