Fransk bondsallad med fiskpinnar

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Fransk bondsallad med fiskpinnar

Matig fransk bondsallad med stekta fiskpinnar, knaperstekt bacon, brödkrutonger, tomater och sallad. Blanda ihop alla ingredienser i en skål och ringla över olivolja och pressad juice från citron. En fräsch och enkel sallad med god smak.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Fransk bondsallad med fiskpinnar

Ingredienser

4 portioner
2   tomater
1   påse blandad sallad (à ca 150 g)
flingsalt
peppar
400 g  fiskpinnar
1   paket bacon (à 140 g)
4   ljusa brödskivor
2 msk  olivolja
1   citron eller lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1930 KJ / 460 kCal
Fett29 g

Testa liknande recept

Svamp med syltlök och bacon
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellmacka med pocherat ägg
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Boudin Noir
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Broccoli- och fetaostsallad
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm ägg- & potatissallad med bacon
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pithivier – Smördegspaj med bacon och purjolök
Betyg 3.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga