Picklad rödlök
Sugen på något nytt till dina tacos eller hamburgare? Då är picklad rödlök perfekt. Det enda du behöver är ättika, rödlök och socker. Skiva löken i tunna ringar som du sen lägger i lagen och låter stå över natten. Det är riktigt vackert och smakligt. För lite extra sting kan du addera en gnutta chili i lagen.
Ingredienser
8 portioner
2 normalstora rödlökar
1 dl socker
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 dl vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi61 KJ / 15 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater3 g
Protein0.3 g
Kommentarer
Mycket gott. Enkelt att göra. Passar till mkt!
Inger
2024-11-11Gott! Min erfarenhet säger dock att förvarad i kyl så håller picklad rödlök betydligt längre än 2 veckor. Så smaka innan ni slänger 🙂!
Krister
2024-11-08This was easy to make and tastes really great. I thought it’s a bit too sweet for me, so might use less sugar in the next batch. Other than that, AWESOME and Easy! ❤️
Olisadera
2024-10-24