En enkel och snabb variant på fish tacos, där vi låter frysta fiskpinnar ta huvudrollen! Smart, snabbt och gott. Snabbpicklad rödlök, guacamole och groddar gör fiskpinnarna sällskap i tortillabröden.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Josefin
2020-05-12Mycket gott och enkelt att laga!
Jukka
2020-03-27Härlig fredagsmat när man bara vill ha enkel och god comfort food. Det svåraste är kanske att steka frasiga fiskpinnar ;)
Isabell
2020-03-11Rekommenderar att byta ut fiskpinnar mot Icas vegetariska fisk-ishpinnar! Så gott :)