En enkel och snabb variant på fish tacos, där vi låter frysta fiskpinnar ta huvudrollen! Smart, snabbt och gott. Snabbpicklad rödlök, guacamole och groddar gör fiskpinnarna sällskap i tortillabröden.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt och gott, kan varmt rekommenderas!
Åsa
2022-12-28Mycket gott och enkelt att laga!
Josefin
2020-05-12Härlig fredagsmat när man bara vill ha enkel och god comfort food. Det svåraste är kanske att steka frasiga fiskpinnar ;)
Jukka
2020-03-27