Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök

29
6
Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök

En enkel och snabb variant på fish tacos, där vi låter frysta fiskpinnar ta huvudrollen! Smart, snabbt och gott. Snabbpicklad rödlök, guacamole och groddar gör fiskpinnarna sällskap i tortillabröden.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
2 msk
färskpressad limejuice
2
avokador
2 krm
salt
2 krm
svartpeppar
450 g
fiskpinnar
8
små tortillabröd
2 dl
bön- eller alfalfagroddar

Tillbehör

gräddfil
koriander
srirachasås (het chilisås)

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria fiskpinnar och glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

29

Kommentarer

Josefin

2020-05-12

Mycket gott och enkelt att laga!

Jukka

2020-03-27

Härlig fredagsmat när man bara vill ha enkel och god comfort food. Det svåraste är kanske att steka frasiga fiskpinnar ;)

Isabell

2020-03-11

Rekommenderar att byta ut fiskpinnar mot Icas vegetariska fisk-ishpinnar! Så gott :)

Näringsvärde per portion

Energi 2586 KJ / 618 kCal
Fett 33 g
Salt 2.99 g
Kolhydrater 55 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept