Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad

8
2
Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad

Laga en tolkning på klassisk tunnbrödsrulle – enkel och god middag för hela familjen! Servera fiskpinnar tillsammans med krämigt potatismos, krispig och syrlig gurksallad, remouladsås och rostad lök i tunnbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2023

Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad

Ingredienser

4 portioner

Mos

1 kg mjölig potatis
50 g smör
1 msk finrivet citronskal
salt
svartpeppar

Gurksallad

1/2 gurka
3 selleristjälkar
1 salladslök
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
ev 1 tsk mortlad rosépeppar
ca 450 g fiskpinnar
4 stora mjuka tunnbröd
svartpeppar

Till servering

remouladsås
rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i fiskpinnarna, remouladsåsen och brödet.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör glutenfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör äggfri: byt remouladsås mot äggfri majonnäs blandad med lite bostongurka.

Näringsvärdet är beräknat exkl. rostad lök och remouladsås.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Anna-lena

2023-01-25

Jättegott, utan värmda bröd och rostad lök

Eva

2023-01-19

Omöjligt att hitta stora tunnbröd. Varför säljer inte ica det?

Näringsvärde per portion

Energi 3155 KJ / 755 kCal
Fett 29 g
Salt 38 g
Kolhydrater 95 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden