Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad
Laga en tolkning på klassisk tunnbrödsrulle – enkel och god middag för hela familjen! Servera fiskpinnar tillsammans med krämigt potatismos, krispig och syrlig gurksallad, remouladsås och rostad lök i tunnbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2023
Ingredienser
4 portioner
Mos
1 kg mjölig potatis
50 g smör
1 msk finrivet citronskal
salt
svartpeppar
Gurksallad
1/2 gurka
3 selleristjälkar
1 salladslök
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
ev 1 tsk mortlad rosépeppar
ca 450 g fiskpinnar
4 stora mjuka tunnbröd
svartpeppar
Till servering
remouladsås
rostad lök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl. rostad lök och remouladsås.
Energi3155 KJ / 755 kCal
Fett29 g
Salt3.8 g
Kolhydrater95 g
Protein23 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ja ICA ni kanske ska svara Eva varför ni inte säljer stora tunnbröd längre, vi är fler som vill veta.
Lennart
2024-12-01Hej Lennart! Fråga din Ica handlare om dom inte kan ta in stora tunnbröd i sortimentet. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-12-02Åt denna rätt med Icas glutenfria fajitasbröd samt glutenfria fiskpanetter 👍 och utan selleri i gurksalladen samt utan rostad lök då den glutenfria var slut från leverantören när vi handlade
Ann-sofie
2024-09-04Jättegott, utan värmda bröd och rostad lök
Anna-lena
2023-01-25