Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad

Laga en tolkning på klassisk tunnbrödsrulle – enkel och god middag för hela familjen! Servera fiskpinnar tillsammans med krämigt potatismos, krispig och syrlig gurksallad, remouladsås och rostad lök i tunnbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2023

Ingredienser
Mos
Gurksallad
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i fiskpinnarna, remouladsåsen och brödet.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör glutenfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör äggfri: byt remouladsås mot äggfri majonnäs blandad med lite bostongurka.
Näringsvärdet är beräknat exkl. rostad lök och remouladsås.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott, utan värmda bröd och rostad lök
Anna-lena
2023-01-25Omöjligt att hitta stora tunnbröd. Varför säljer inte ica det?
Eva
2023-01-19