Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad
Laga en tolkning på klassisk tunnbrödsrulle – enkel och god middag för hela familjen! Servera fiskpinnar tillsammans med krämigt potatismos, krispig och syrlig gurksallad, remouladsås och rostad lök i tunnbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2023
Ingredienser
4 portioner
Mos
1 kg mjölig potatis
50 g smör
1 msk finrivet citronskal
salt
svartpeppar
Gurksallad
1/2 gurka
3 selleristjälkar
1 salladslök
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
ev 1 tsk mortlad rosépeppar
ca 450 g fiskpinnar
4 stora mjuka tunnbröd
svartpeppar
Till servering
remouladsås
rostad lök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3155 KJ / 755 kCal
Fett29 g
Salt3.8 g
Kolhydrater95 g
Protein23 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Åt denna rätt med Icas glutenfria fajitasbröd samt glutenfria fiskpanetter 👍 och utan selleri i gurksalladen samt utan rostad lök då den glutenfria var slut från leverantören när vi handlade
Ann-sofie
2024-09-04Jättegott, utan värmda bröd och rostad lök
Anna-lena
2023-01-25Omöjligt att hitta stora tunnbröd. Varför säljer inte ica det?
Eva
2023-01-19