Laga en tolkning på klassisk tunnbrödsrulle – enkel och god middag för hela familjen! Servera fiskpinnar tillsammans med krämigt potatismos, krispig och syrlig gurksallad, remouladsås och rostad lök i tunnbröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Kontrollera noga innehållet i fiskpinnarna, remouladsåsen och brödet.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör glutenfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör äggfri: byt remouladsås mot äggfri majonnäs blandad med lite bostongurka.
Näringsvärdet är beräknat exkl. rostad lök och remouladsås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna-lena
2023-01-25Jättegott, utan värmda bröd och rostad lök
Eva
2023-01-19Omöjligt att hitta stora tunnbröd. Varför säljer inte ica det?