Hoppa till sidans innehåll

Ingen inspiration för vardagsmaten? Prova att laga vegostroganoff, lika enkelt som oemotståndligt gott. Vad sägs om halloumi stroganoff eller en variant med tofu?

Tips: Här hittar du fler vardagsrecept!

 • Tofu stroganoff

  Tofu stroganoff

  Letar du inspiration för vardagsmaten? Prova en krämig, mustig och smakrik vegostroganoff med proteinrik tofu, lika enkel som oemotståndligt god. Hela familjens nya vardagsfavorit!

  - Tofu stroganoff

  Spara

 • Halloumistroganoff

  Halloumistroganoff

  För den som vill äta mindre kött är stroganoff en rätt som går utmärkt att göra vego. Byt bara ut korven mot halloumi och du har en minst lika god, om inte godare, gryta. Servera med ris, gryn eller pasta.

  - Halloumistroganoff

  Spara

 • Bönstroganoff med ris

  Bönstroganoff med ris

  Tomatsås, ugnsrostade grönsaker och vita bönor är grunden i den här smakrika och mättande bönstroganoffen som passar perfekt när du snabbt vill ha middagen på bordet. Smaksätt med dijonsenap och hackad färsk persilja och servera med ris.

  - Bönstroganoff med ris

  Spara

 • Snabb stroganoff med mjölkproteinstrimlor

  Snabb stroganoff med mjölkproteinstrimlor

  En älskad klassiker i ny tappning! Här är ett recept på snabb stroganoff till dig som vill välja bort kött, fisk och fågel men ändå behålla proteinmängden i din matlagning. Gott och snabblagat!

  - Snabb stroganoff med mjölkproteinstrimlor

  Spara

 • Vegetarisk stroganoff

  Vegetarisk stroganoff

  Gör en vegetarisk korv Stroganoff, denna vardagsfavorit. Ett snabbt och enkelt recept som du lagar snabbt och med ett krämigt resultat.

  - Vegetarisk stroganoff

  Spara