Hoppa till sidans innehåll

Alltid finns det något att fira, vårens ankomst till exempel! Eller kanske vill du bara sätta guldkant på vardagen? Servera tårta som fika eller dessert och livet känns genast lite festligare. Svalkande mynta, frisk citrus och härlig vit choklad sätter smak på säsongens ljuvligaste bakverk.

Recept och styling Sara Aasum Hultberg Foto Simon Bajada
Tips: Här hittar du alla våra recept på tårtor!

 • Vit kladdkaka med dulce de leche och kokos

  Vit kladdkaka med dulce de leche och kokos

  Detta recept på vit kladdkaka är ett måste för alla chokladälskare. Den saftiga kakan toppas med en krämig kolafrosting gjord på färskost, extra dulce de leche och krispiga rostade kokoschips. Oemotståndligt god!

  - Vit kladdkaka med dulce de leche och kokos

  Spara

 • Drömrulltårta

  Drömrulltårta

  Baka en rulltårta med kaffe, fylld med härlig smörkräm med smak av choklad! Vacker, enkel att göra, och oemotståndligt god. Perfekt till eftermiddagsfikat eller dessertbuffén.

  - Drömrulltårta

  Spara

 • Fryst mojito cheesecake

  Fryst mojito cheesecake

  Baka en syrlig vegansk cheesecake med smak av mojito! Denna helt otroliga frysta cheesecake är smaksatt med lime och mynta och för tankarna till sommaren. Toppas med passionsfrukt vid servering.

  - Fryst mojito cheesecake

  Spara

 • Raw food chokladtårta med mandelbotten och jordnötskola

  Raw food chokladtårta med mandelbotten och jordnötskola

  En maffig no bake chokladtårta för dig som vill baka en smarrig vegansk raw food tårta. Chokladtårtan har en botten gjord på mandlar, dadlar och kokosolja. Fylls med en jordnötskola och toppas med chokladmousse på avokado, kakao och agavesirap.

  - Raw food chokladtårta med mandelbotten och jordnötskola

  Spara

 • Citronmarängpaj

  Citronmarängpaj

  Missa inte dessa sötsyrliga tartletter! Ett skal av mördeg fylls med en len citronkräm och toppas med fluffig italiensk maräng. Vi har lagat receptet i portionsformar, men det går lika bra att baka en stor paj.

  - Citronmarängpaj

  Spara