Baka en syrlig vegansk cheesecake med smak av mojito! Denna helt otroliga frysta cheesecake är smaksatt med lime och mynta och för tankarna till sommaren. Toppas med passionsfrukt vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt god cheesecake! Så fräscht med smak av lime, kokos och mynta. Jag har bakat mycket veganskt men det här är nog det godast jag gjort!
Amanda
2023-08-06Jag förenklade receptet. Tog majsolja istället för kokosolja. Har inte använt mynta och köpte fryst passionsfrukt. Det blir jättegott hver gang som man säger i Danmark.
Catarina
2023-07-26Jättegod. Till och med vänner som är amatörproffs på desserter tyckte den var riktigt god. Roligt att kunna bjuda på veganskt som blir så bra.
Helena
2023-05-25