Detta recept på vit kladdkaka är ett måste för alla chokladälskare. Den saftiga kakan toppas med en krämig kolafrosting gjord på färskost, extra dulce de leche och krispiga rostade kokoschips. Oemotståndligt god!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2019
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Bodil
1/1/2021Kakan behövde 25 minuter och blev då kladdig, men inte rinnig, inuti och seg i kanten. Väldigt god, mycket mättande. Det är dock ren lögn att kunna få den ur formen, så räkna med att servera under viss kamp. Vi knäckte tårtspaden...
Therese
12/5/2020Super god kaka! Har testat att byta ut vetemjölet mot Semper gluten free, MIX white flour mix för att göra den glutenfri och det funkar utmärkt!
Camilla
12/2/2020För söt för min smak men gick utmärkt att byta vetemjölet till majs och mandelmjöl (1 del majs och 3 delar mandel). /Camilla