Hoppa till sidans innehåll

Det här är ett kryddigt tilltugg som passar lika bra till både glögg som ett glas öl. Här kan du se hur du gör ingefärscrispen och en krämig ädeloströra att doppa dem i.

Gott som tilltugg! Här är receptet.

 

Gör så här

  • Kryddblandning

    Blanda äggulor med sirap och kryddor till en jämn smet.

  • Dela arken

    Dela filodegsarken i två halvor.

  • Pensla och rulla

    Pensla kryddblandningen på ena halvan av ett filodegsblad och rulla ihop. Gör likadant på de resterande arken. Lägg rullarna bredvid varandra på en plåt. Grädda i ugnen.

  • Gör ädelostdippen

    Mixa ädelost och crème fraiche till en slät massa. Späd med mjölk eller vatten om det behövs.

  • Servera

    Lägg upp ädelostdippen i en skål och servera med filodegsrullarna.