Rågcrisps med tre olika toppings
Snabbt och enkelt fixar du supergoda tilltugg när du fyller de små skålarna av rågcrisp med olika fyllning. Varje toppingrecept räcker till 24 rågskålar. Servera dina skålar med de goda fyllningarna omgående så frasigheten är kvar.
Ingredienser
24 st
24 rågcrisp / rågchips (för alla 3 toppingar krävs 72 rågcrisps)
Topping 1 för 24 st
150 g gravad eller rökt lax (alt najadlax)
125 g färskost med pepparrotssmak
4 msk kapris
Topping 2 för 24 st
150 g kallrökt lax eller najadlax
1 1/2 dl smetana eller crème fraiche
3 msk hjortronsylt
Topping 3 för 24 st
300 g färdig skagenröra
4 msk tångcaviar caviar eller löjrom
2 dillkvistar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer