Rågcrisps med tre olika toppings

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rågcrisps med tre olika toppings

Snabbt och enkelt fixar du supergoda tilltugg när du fyller de små skålarna av rågcrisp med olika fyllning. Varje toppingrecept räcker till 24 rågskålar. Servera dina skålar med de goda fyllningarna omgående så frasigheten är kvar.

Rågcrisps med tre olika toppings

Ingredienser

24 st
24 rågcrisp / rågchips (för alla 3 toppingar krävs 72 rågcrisps)

Topping 1 för 24 st

150 g gravad eller rökt lax (alt najadlax)
125 g färskost med pepparrotssmak
4 msk kapris

Topping 2 för 24 st

150 g kallrökt lax eller najadlax
1 1/2 dl smetana eller crème fraiche
3 msk hjortronsylt

Topping 3 för 24 st

300 g färdig skagenröra
4 msk tångcaviar caviar eller löjrom
2 dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hjortronsås
Betyg 4.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kallrökt laxpasta med bellaverde och caviar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hjortron- och chokladkaka
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cannelloni à la Burträsk
Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hjortronsyltkakor
Betyg 4.2 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga