Friterad snackost med tre smaker

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad snackost med tre smaker

Friterade miniostar är goda att servera som tilltugg när du längtar efter något som både är frasigt och mjukt. Den mjuka osten i mitten blir lagom ljummen när du friterar med panko eller ströbröd. Servera med olika sorters tillbehör beroende på vad du är sugen på.

Friterad snackost med tre smaker

Ingredienser

12 st
12 mini snackostar
3 msk vetemjöl
1 ägg
1 dl panko eller ströbröd
10 dl olja (till fritering)

Sött tillbehör till 12 ostar

1 dl marmelad (t ex päronmarmelad)

Hett tillbehör till 12 ostar

1 1/2 dl mangosalsa

Salt tillbehör till 12 ostar

2 msk caviar tångcaviar eller löjrom
1 dl crème fraiche
1 msk finhackad rödlök eller gräslök

Gör så här

00:01:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beäknat per ost med crème fraicheröran.
Energi608 KJ / 145 kCal
Fett11 g
Salt0.4 g
Kolhydrater5 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade labnehbollar
Betyg 1 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Friterade oliver
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Arancini – risottobollar
Betyg 4.1 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade pickles med cajundipp
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad