Snittar med festliga toppings

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Snittar med festliga toppings

Frasiga snittar av smördeg med två olika förslag till topping. Smördegssnittarna passar perfekt att servera som drinktilltugg eller enklare förrätt. Topping med getost och soltorkade tomater är en spännande kombination. Och den lite mer klassiska skaldjur, rödlök, crème fraiche och ost är alltid god.

Snittar med festliga toppings

Ingredienser

24 portioner
1 förp färsk smördeg (à 250 g) för båda toppingarna krävs 2 förp smördeg)

Toppingförslag 1 med kräftor

2 dl riven lagrad ost (gärna folke)
1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g) eller se tips
1/2 fint hackad rödlök
2 dl crème fraiche

Toppingförslag 2 med getost

1 1/2 förp getost i rulle (à 150 g)
1 förp strimlade soltorkade tomater (à 200 g)
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per styck med kräfttopping.
Energi364 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.2 g
Kolhydrater4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Dilliga gurksnittar
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftpasta med saffran och salladsärtor
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gulbetssallad med getost på salladsblad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurscheesecake
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga