Snittar med festliga toppings
Frasiga snittar av smördeg med två olika förslag till topping. Smördegssnittarna passar perfekt att servera som drinktilltugg eller enklare förrätt. Topping med getost och soltorkade tomater är en spännande kombination. Och den lite mer klassiska skaldjur, rödlök, crème fraiche och ost är alltid god.
Ingredienser
24 portioner
1 förp färsk smördeg (à 250 g) för båda toppingarna krävs 2 förp smördeg)
Toppingförslag 1 med kräftor
2 dl riven lagrad ost (gärna folke)
1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g) eller se tips
1/2 fint hackad rödlök
2 dl crème fraiche
Toppingförslag 2 med getost
1 1/2 förp getost i rulle (à 150 g)
1 förp strimlade soltorkade tomater (à 200 g)
1/2 kruka basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per styck med kräfttopping.
Energi364 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.2 g
Kolhydrater4 g
Protein3 g
Kommentarer