Pinsa bianco med kronärtskocka, soltorkade tomater och burrata
En försvinnande god pinsa bianco med ricotta, krämig burrata, soltorkade tomater och kronärtskocka. En vit pinsa som är enkel att svänga ihop som förrätt eller plock.
Ingredienser
4 förrättsportioner
2 förp pinsa bröd (à 230 g)
2 dl ricottaost
salt
svartpeppar
1 krm chiliflakes
1 dl grovriven parmesan
1 dl strimlade soltorkade tomater
1 burk marinerade kronärtskockor i bitar (à 290 g)
2 msk pinjenötter
Topping
2 förp burrata (à 275 g)
10 miniplommontomater (ca 70 g)
färsk basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bosse köper en egen bussfil när han vinner på lotto. Jag kommer äta denna varje dag när jag vinner! Supergott! Högsta betyg!
Christina
2024-09-29Super god!
Emma
2024-09-18Snälla. Det heter pinsa biancA! Inte biancO!
Karin
2024-09-17