Hoppa till sidans innehåll

Dags att bjuda in till fest? Varför bjuda på en tårtbit när man kan bjuda på tårta, chokladmousse, cakepops och cheesecake, liksom? En dessertbuffé utlovar garanterad wow-effekt på både stora och små gäster under sommarens alla festligheter.

Artikel i samarbete med Ballerina
Tips! Fler goda efterrätter hittar du här!

Den perfekta dessertbuffén:

 • Glass och kanelbulle i ett!

  Kan du tänka dig en godare kombinatio än glass och kanelbulle? Tänkte väl det. Kommer nämligen gå hem hos de flesta gästerna kan vi lova.

  Glasstårta med kanelbullesmak

 • Gulliga Cake-pops

  Enklare än så här blir det inte. De här cakepopsen går hem till kalaset, dopet, fredagsmyset och, ja varför inte en helt vanlig tisdag? Och du, de funkar lika bra till vuxna som barn…

  Enkla cake-pops

 • Snabb ballerinatårta

  Enkel, enklare, ballerinatårta! En smaskig tårta som vispas ihop på ett nafs med färdig marsan, färdig vaniljvisp och några paket färdiga kakor. Klar att servera!

  Enkel tårta med jordgubbar och kakor

 • Äppeldessert med ballerina kanelbulle

  Enklare än äppelkaka, och tjusigare! Smörstekta äpplen, vaniljfyllning och härligt kakcrisp med smak av kanelbulle gifter sig mycket fint…

  Enklaste äppeldesserten

 • Mördegstårta med Ballerina

  Kan det bli för mycket Ballerina? Nej säger vi! Den här tårtan ser ut som en Ballerina, smakar Ballerina och dekoreras med Ballerina.

  Mördegstårta med Ballerina

 • Mousse - ett måste!

  Choklad, kaffe, choklad, grädde - och så lite mer choklad! Söta små moussedesserter gör alla glada och de här godbitarna förhöjer vilken middagsbjudning som helst. Ätbara blommor blir kronan på verket.

  Moccamousse

 • Smak av sommar

  Den här lyxiga och ursnygga jordgubbsdrömmen gör sig bra på midsommarbordet. Passa på när jordgubbarna är i säsong! Nämnde vi att den är enkel att göra?

  Jordgubbscheesecake med kakbotten

ICA återkallar ICA panerade Nuggets av griskött, och ICA panerad schnitzel av griskött Läs mer