Två av våra svenska fika-favoriter blir till ett och vi bjuder på en rafflande kärlekshistoria lagom till det är dags att duka upp fikabordet till kanelbullens dag.

I samarbete med Ballerina

Härliga recept med Ballerina kanelbulle

 • Kanelbullebrownies

  Kanelbullebrownies

  Vem gillar brownies? Vem gillar kanelbullar? Vi räcker upp handen på båda och tackar självklart ja till dessa ljuvliga brownies som får både knaprighet och smak från Ballerina kanelbulle. Mums!

  - Kanelbullebrownies

  Spara

 • Glasstårta med Ballerina kanelbulle

  Glasstårta med Ballerina kanelbulle

  Är det ibland svårt att välja mellan fika och glass? Då har vi det perfekta receptet för dig. Vad sägs om en alldeles underbar glasstårta med smak av kanelbulle? Som det bästa av två världar! Passar perfekt till alla typer av festligheter för både stora och små gottegrisar.

  - Glasstårta med Ballerina kanelbulle

  Spara

 • Kanelbullerutor

  Kanelbullerutor

  Dags att ta kanelbullens-dag-fikat (eller vilken fika som helst) till en ny nivå med dessa smarriga kanelbullerutor. Fullproppade med godsaker som Ballerina kanelbulle, krämig färskost och vit choklad.

  - Kanelbullerutor

  Spara

 • Äppeldessert med Ballerina kanelbulle

  Äppeldessert med Ballerina kanelbulle

  Smörstekta äpplen, vaniljfyllning och härligt kakcrisp med smak av kanelbulle gifter sig fint i denna smarriga äppeldessert. Ett superenkelt recept som är en fröjd både för smaken och synen.

  - Äppeldessert med Ballerina kanelbulle

  Spara