Pizzamacka

En riktigt moffig pizzamacka som du gör på färdig surdegspizzadeg och sen fyller med salami, burratine, rucola och tomatsallad. Detta är så gott!

Ingredienser
2 st
1 förp färsk pizzadeg surdeg (à 400 g)
1 msk vetemjöl
3 msk olivolja
2 tomater
1/2 rödlök
2 tsk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 förp Granarolo Burratine mini burrata (à 350 g, ostvikt 150 g)
1 förp salami (à 70 g)
1/2 förp rucola (à 65 g)
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi5002 KJ / 1200 kCal
Fett55 g
Salt6.9 g
Kolhydrater132 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer