Torka svamp - så gör du!
Här får du veta steg för steg hur du torkar svamp så den blir riktigt knastertorr.
När det är kantarellsäsong får man passa på att njuta av kantarelltoast! Här visar vi hur du lyckas med en riktigt härlig krämig toast med kantareller.
Kan inte få nog av kantareller? Här är alla våra kantarellrecept!
Har du plockat skogens guld i skogen eller i butiken och funderar på vad du ska göra av dem? Kantarelltoast är svaret! Här visar vi hur du lyckas med den perfekta toasten, och skulle du få kantareller över tipsar vi om ett gäng goda kantarellrecept nedan. Hoppas det smakar!
Vad sägs om en krämig kantarellrisotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan? Mmmh vad gott!
Samma kantarelltoast som ovan - fast i receptform! Detta är en perfekt krämig svampröra med kantareller, lite lök och grädde. Stek därefter brödet krispigt och toppa med kantarellröran och toasten är klar att njutas av.
Använd kantarellerna i en krämig pasta tillsammans med mascarponeost, vitt vin, vitlök och riven parmesan.
Kantareller gör sig även toppen i soppa! Basen i denna soppa utgörs av havregrädde, och för att göra kvällens måltid lite matigare serverar du vitlöksrostade bröd med persilja ovanpå.
Kanske dessa mumsiga quesadillas med stekta kantareller, salladslök och babyspenat kan va nåt? Svampen med den lagrade osten som smälter mellan tortillabröden skapar matmagi!
Här får du veta steg för steg hur du torkar svamp så den blir riktigt knastertorr.
Här får du snabba och enkla tips på hur du förväller svampen så att den håller länge.
Här listar vi prylarna som underlättar både plockning och torkning, saftning och syltning.
Här listar vi på recept på våra godaste svamppizzor i bianco-format, dvs. utan tomatsås.
Här tipsar vi om galet goda höstiga förrätter med svamp till mysiga höstmiddagar.
Höst är svampsäsong. Låt dig inspireras av våra bästa recept på värmande soppor med svamp!
Är svamp nyttigt? Och hur kommer det sig att vissa människor får ont i magen av svamp?
Kimchi grilled cheese, avokadotoast eller en kubansk sandwhich? Nu grillar vi mackor!