En krämig kantarellrisotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till bland annat vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och parmesanosten mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kul med kantareller!!
Simon
2023-08-30Gudomligt gott, det här gör vi fler gånger!
Viveka
2023-04-27Det här var fantastiskt gott. Massor av smak!
Hanna
2022-10-16