Kantarelltoast

Kantarelltoast är en riktig klassiker och en perfekt måltid eller förrätt med kantareller. Gör en lyxig kantarelltoast på krämig svampröra med kantareller, lite lök och grädde. Stek därefter brödet krispigt och toppa med kantarellröran och toasten är klar att njutas av.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2056 KJ / 491 kCal
Fett44 g
Salt2 g
Kolhydrater16 g
Protein6 g
Kommentarer
19 stHej, när man ska steka brödet ska man lyfta ur svampsåsen och sen steka brödet eller tar man helst en separat stekpanna för det?
Johnny
Hej Johnny! Har man 2 stekpannor så är det ju smidigt att steka brödet i den andra pannan. Annars får man göra som du säger, lyfta ur svampen i en liten skål, diska pannan och steka brödet i samma panna. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Det måste jag prova någongång
Kate
En halv korv konjak och en dutt cayennepeppar i=perfekt 👌
Marie
Hej Marie! Menar du konjaksmedwurst då, eller råkade det bli en kork för mycket? ;) Med vänliga hälsningar Tove
ICA-köket