Skräddarsydd nyårsmeny
Gott slut!
Välj den förrätt, varmrätt och dessert som passar just din fest.
Hur svårt kan det vara?
Låt oss presentera en nyårsmeny som tar tid, är extremt avancerad och som också kräver att du har tre år på dig att tillaga den. Japp, vi har hittat recepten från helvetet - varsågoda.
Tips! Här hittar du, tack och lov, lite enklare nyårsrecept.
Låt oss presentera recepten till nyårsmenyn du kanske inte vill servera. Om du istället vill lägga tiden på dina vänner och fest, föreslår vi att du hittar andra lite enklare recept.
Låt oss presentera förrätten som innehåller orimligt många steg, tar sjukt lång tid och som inte alls behöver resultera i tårar pga så gott. Du ska alltså röka olja. Jamenvadådå?
Den här anrättningen kräver att du har en urskog utanför ditt fönster alternativt en praktfull skogsdunge. Har du inte det? Synd. Ut och plocka ett par väl valda granskott, in med dig igen och börja vispa ihop marinad på skogsfyndet och diverse andra kryddor. Sedan har du bara ett par tusen steg kvar innan köttskapelsen är klar.
Synd att du inte har en tidsmaskin som gör det möjligt för dig att servera denna episkt märkliga dessert. En pudding som gärna står till sig i tre år...ehm jaha... Och som den vise puddingmästaren aldrig sa "en pudding behöver åratal på sig att götta till sig".
Gott slut!
Välj den förrätt, varmrätt och dessert som passar just din fest.
Hälsosamt nyår!
Imponera på gästerna med denna nyttiga och lyxiga nyårsmeny!
Ett gott nytt år!
Våra bästa recept på desserter som garanterat imponerar på dina nyårsgäster!
Sagolikt sött
Sugen på dessert men har ont om tid? Ingen panik. Här listar vi snabbfixade desserter.
Gott nyttigt år!
Ett gott och nyttigt år får du med dessa härligt nyttiga skaldjursrecept
Gott nytt år
Skåla in det nya året med en bubblig och festlig drink.
Gott grönt år!
Mingla in det nya året med våra läckra och fräscha veganska snittar och tilltugg.
Nyårsskål utan alkohol
Alkoholfria drycker och drinktips till såväl nyårsmeny som till nyårsfest.
Små munsbitar!
Perfekt som plockmat på minglet, aptitretare på buffébordet eller som förrätt.