Våra godaste kebabrecept och tillbehör

Kebab

Alla som älskar kebab räcker upp en hand! Vi har samlat våra godaste kebabrecept och tillbehör. Vad sägs till exempel om libabröd med kebab och vitlökssås?
Alla recept med kebab.

10 goda kebabrecept

Nu slår vi ett slag för kebaben! Här kommer tio recept och tillbehör för alla som skulle kunna äta kebab varje dag i veckan.

  1. Vit kebabsås

    1. Vit kebabsås

    Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer

    Vit kebabsås är supergott och ett måste till kebaben. Att dessutom göra kebabsåsen själv är enkelt och snabbt fixat. Du rör enkelt ihop den av vanliga ingredienser, där vitlöken och yoghurten är viktiga smaksättare. Såsen passar också bra att servera till pizza och sallader.

    Vit kebabsås
  2. Kebabrulle

    2. Kebabrulle

    Betyg 4.4 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer

    Det är enkelt och gott att göra en egen kebabrulle. Kebaben serveras i bröd med klassiska tillbehör som tomat, gurka och sallad. Toppa med dina favoritkebabsåser, gärna en röd och en vit sås.

    Kebabrulle
  3. Kebabspett

    3. Kebabspett

    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer

    Smakrika kebabspett där kryddorna spiskummin, cayennepeppar och paprika får sätta smak på nötfärsen. Hacka också lite persilja i färsen för en extra god dimension. Trä upp kebaberna på spett och grilla dem över glöden för bästa smak.

    Kebabspett
  4. Kyckling shawarma - kycklingkebab i ugn

    4. Kyckling shawarma - kycklingkebab i ugn

    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.

    Kyckling shawarma med strimlad kyckling är en variant av kycklingkebab som gärna serveras i pitabröd eller i en rulle av libabröd. Kycklingen ska ligga länge i marinaden med yoghurt och kryddor, så att det blir både mört och smakrikt. Blanda med grönsaker och laga sedan allt på en plåt i ugnen. Streetfood från Mellanöstern när den är som godast!

    Kyckling shawarma - kycklingkebab i ugn
  5. Kebabgryta

    5. Kebabgryta

    Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer

    En kebabgryta är perfekt när du vill laga något snabbt, enkelt och smakrikt. Den här kryddiga grytan med kebabkött, paprikapulver, chilipulver och spiskummin bjuder på massor av smak med minimal insats. Servera med ris och vitlökssås – och frys in resterna om det blir något över. En riktig vardagsfavorit med kebab!

    Kebabgryta
  6. Kebabpizza

    6. Kebabpizza

    Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer

    Hemlagad kebabpizza blir både god och är snabb att göra när du använder färdig pizzadeg med färdig tomatsås. Den rätta smaken får du fram när pizzan toppas med kebabkött, feferoni och naturligtvis en goda kebabsåser.

    Kebabpizza
  7. Kebab i libabröd med klyftpotatis

    7. Kebab i libabröd med klyftpotatis

    Betyg 4.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer

    Om det är någon dag man ska äta med händerna är det väl ändå på fredagar? Här blir det plockmat à la kebab, med tillbehör som potatis, crème fraiche som smaksätts med vitlök, sallad och tomat. Hur du sen väljer att komponera din kebab, det är helt upp till dig.

    Kebab i libabröd med klyftpotatis
  8. Röd kebabsås

    8. Röd kebabsås

    Betyg 3.4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer

    Här har ni receptet på en god kebabsås! Den röda välkända såsen som du enkelt kan göra själv är det självklara valet för dagar när kebabspetten trängs på grillen. Duka fram en god sallad, lite pitabröd och du har en riktigt god middag att se fram emot.

    Röd kebabsås
  9. Kebabtallrik med pommes

    9. Kebabtallrik med pommes

    Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer

    En fullspäckad kebabtallrik bjuds det på här. Med både gott kebabkött, krispiga pommes och fräscha grönsaker. Toppa kebabtallriken med olika kebabsåser och feferonis.

    Kebabtallrik med pommes
  10. Kebab i långpanna med gömda grönsaker

    10. Kebab i långpanna med gömda grönsaker

    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer

    Alla som älskar kebab räcker upp en hand! Kebab i långpanna är vardagsfavoriten som gör sig själv i ugnen – saftig köttfärs blandas med mixade kikärtor, vitkål, lök, persilja och kryddor. En enkel plåt med massor av smak, perfekt att servera med bröd, sallad eller yoghurt.

    Kebab i långpanna med gömda grönsaker

Artiklar Visar 1760 stycken

Hemmakebab

Schysst!

Att göra kebab hemma är enkelt, snabbt och framförallt är det GOTT!

Grillat i pitabröd

Grillat!

Vi tipsar om vad du kan grilla och lägga i bröd, allt från svamp till tacokryfddat kött.

Smaka på Turkiet

Så mycket mer än kebab

Det turkiska köket bjuder på fantastiska dofter och smaker

Nyttig nyårsmeny

Hälsosamt nyår!

Imponera på gästerna med denna nyttiga och lyxiga nyårsmeny!

Årets bästa julgodis

Julgodis

Saffransknäck, kolor, trillingnöt och fudge. Här listar vi våra godaste sötsaker till jul.