Om det är någon dag man ska äta med händerna är det väl ändå på fredagar? Här blir det plockmat à la kebab, med tillbehör som potatis, crème fraiche som smaksätts med vitlök, sallad och tomat. Hur du sen väljer att komponera din kebab, det är helt upp till dig.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2021
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott och enkelt
Manju
2021-03-17Verkligen supergott! Snabbt och enkelt. Skippade dock tomatpurén då jag tycker kebabköttet redan smakar gott som det är. Tips är att krydda potatisen med piffikrydda innan ugnen, ger smaskigare potatis!
My
2021-03-16