Kebabrulle

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Kebabrulle

Det är enkelt och gott att göra en egen kebabrulle. Kebaben serveras i bröd med klassiska tillbehör som tomat, gurka och sallad. Toppa med dina favoritkebabsåser, gärna en röd och en vit sås.

Kebabrulle

Ingredienser

4 portioner
2   förp kebab (à 275 g)
1   rödlök
250 g  körsbärstomater
1   gurka
1   kruka grönsallad
1/2   kruka persilja
4   kebabbröd eller tortillabröd

Till servering

1 dl  inlagd rödkål
1 dl  mild kebabsås
1 dl  het kebabsås
1 dl  feferoni

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet och såsen.
Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kebabpizza
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabtallrik
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegokebab i libabröd med hummus
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Feta, tomat & oregano sandwich
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig kebab med renskav
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegokebab med stark sås och paprika- och tomatsallad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga