Lakto-ovo-vegetariska japanska gyoza dumplings, även kallade potstickers, med en fyllning av tofu, shiitake och ingefära. De ångas och steks i panna för en krispig stekyta men ångkokt insida. Med färdig dumplingsdeg blir tillagningen både snabb och enkel!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2018
Näringsvärdet är beräknat per st.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Felix
2022-02-07Bästa veg-receptet jag testat hittills för dumplings! Gjorde egen deg (300g vetemjöl + salt + 220ml kokande vatten, knåda hårt tills slät deg, låt svälla under plastfilm 20 min) Äts bäst med en spicy dipp ❤️
Melanie
2022-01-19Bästa fyllning jag testad hittills! Brukar göra egen deg - inte alls svårt!
Patrik
2021-03-21Det går ju ganska lätt att göra egen deg också om man inte hittar.