Har du inte testat dumplings ska du definitivt testa det här receptet på dumplings med färs och ingefära. Små utsökta asiatiska knyten fyllda med en fantastiskt god färs. En riktig höjdare och en underbar rätt till festligare tillfällen!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade hjälp av barnen, och äntligen fick pastamaskinen användas! Mkt uppskattat Dippsåsen var en riktig höjdare!
Samuel
2023-02-05Har gjort dessa dumplings många gånger och de är verkligen supergoda men undrar om det bara är jag som har massor med fyllning kvar när degen är slut? Testade en gång att göra slut på fyllningen och det krävdes tre satser av degen ^^ Jag klagar inte för de är verkligen värda jobbet. Hade bara varit kul att veta. ..och ett tips är att göra många och styckfrysa så man lätt kan ta fram och steka på några när suget sätter in.
Jeanette
2022-09-13En mycket bra deg för en nybörjare som jag. Supergoda!
Lena
2022-02-25