Dumplings med färs och ingefära

Har du inte testat dumplings ska du definitivt testa det här receptet på dumplings med färs och ingefära. Små utsökta asiatiska knyten fyllda med en fantastiskt god färs. En riktig höjdare och en underbar rätt till festligare tillfällen!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Ingredienser
35 st
Fyllning
3 blad kinakål
500 g fläsk- eller blandfärs
1 dl hackad salladslök
2 msk hackad ingefära
1 tsk salt
1 tsk strösocker
1 msk soja
några droppar sesamolja
1 msk potatismjöl
Dumplingdeg
3 dl hett/varmt vatten
7 dl vetemjöl
ca 1 - 2 msk rapsolja (till stekning)
Dippsås
4 msk japansk soja
3 msk strösocker
4 msk risvinäger
2 tsk riven, färsk ingefära
1 finhackad vitlöksklyfta
2 tsk sesamolja
finhackad chili
Gör så här
00:02:00
00:30:00
00:01:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tar lite tid men är värt det!
Alice
2025-01-25Smakmässigt suveräna
Marina
2024-12-21Volym är Opålitligt. Autocottect.
Mona
2024-12-02