Servettvikning diamant
Bli en mästare på att vika diamanter med vår enkla steg för steg beskrivning.
Det bästa sättet att få krispigt bacon till många är att steka ditt bacon i ugnen. Här berättar vi hur du gör. Ska du göra till färre går det såklart utmärkt att steka ditt bacon i micron, i stekpannan eller till och med i våffeljärnet. Håll till godo, vi har tipsen för det med!
Tips: här hittar du alla våra recept med bacon!
Sätt ugnen på 220 °C. Lägg baconskivorna på en ugnsplåt täckt med bakplåtspapper
Skjutsa in baconen i ugnen i ca 7-9 minuter. Tiden varierar något beroende på ugn, men det är klart när baconen blivit knaprig.
Låt baconen rinna av på en tallrik som du täckt med lite hushållspapper. På så sätt får du enkelt bort överflödigt fett.
Att steka bacon i micro fungerar oväntat bra, särskilt om du inte ska göra bacon till så många. Lägg hushållspapper på en tallrik och placera 3-4 skivor bacon på pappret. Lägg sedan ett lager hushållspapper till över baconet och kör på full effekt i micron cirka 3 minuter. Håll lite koll så lär du dig till slut hur ditt favoritbacon blir bäst i just din micro.
Passar förvånansvärt bra att steka bacon i våffeljärn. Temperaturen i ett varmt järn är perfekt så det är bara att tuta och köra. Se till att rengöra ordentligt sen bara, så inte alla dina våfflor smakar bacon sen. Om du inte föredrar det då förstås!
Saftig baconinlindad kyckling är en riktig klassiker. En rätt som alla kan och hinner laga, till och med efter jobbet. Kyckling och bacon är allt du behöver, men det räcker mer än nog för att tillfredsställa hungern och smaklökarna.
Baconlindad fläskfilé är underbart gott. Linda bacon runt fläskfilén innan du bryner den och låt sedan köttet bli klart i ugnen då blir köttet extra saftigt och gott. Smetanabearnaise med sin klassiska dragonsmak är det perfekta tillbehöret, kanske tillsammans med potatis och en fräsch tomatsallad.
Favoriten i många hem kan nog vara raggmunk och här görs den i en långpanna med bacon på toppen vilket ger en god och knaprig yta! Skjut in i ugnen och låt den stå i cirka 20 minuter. Passa på att under tiden röra ihop lingonen som är det självklara tillbehöret. Husmanskost när den är som bäst!
Kabanoss, bacon, sparris och citron – och lite dijonsenap förstås. Gott behöver inte vara svårare än så! Tillaga korvarna i ugnen eller, om vädret tillåter, lägg dem på grillen.
Ugnspannkaka är ett klassiskt recept som uppskattas av alla. Denna fluffiga ugnspannkaka med bacon och purjolök är lättlagad och otroligt god till vardagsmiddagen.
Klicka här för att logga in enkelt med Mobilt BankID eller lösenord!
Bli en mästare på att vika diamanter med vår enkla steg för steg beskrivning.
Här får du tips och recept för att dryga ut middagen om du får besök vid middagsbordet.
Veva ihop en god salsa, toppa en tostada och festa loss med dessa tex-mex recept!
Här är våra recept på den godaste höstmaten värdig en skördefest.
Vi har samlat recepten som passar för ett Valborg - oavsett om det blir regn eller sol!
Här visar vi steg för steg hur du gör en snygg dukningen med servettvikningen musslan.
Följ steg för steg-beskrivningen och skapa den dekorativa servettvikningen näckrosen.
Bli en mästare på att vika servetter med vår enkla steg för steg beskrivning.
En fransk lilja är en imponerande servettvikning! Enkelt - följ bara våra instruktioner.