Sparrisfyllda kabanosser med bacon och citron | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Sparrisfyllda kabanosser med bacon och citron

Kabanoss, bacon, sparris och citron – och lite dijonsenap förstås. Gott behöver inte vara svårare än så! Tillaga korvarna i ugnen eller, om vädret tillåter, lägg dem på grillen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 bufféportioner portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skär ett snitt på längden på varje korv. Pensla snitten med dijonsenap.
  3. Om sparrisen är grov, skala den nedre delen och skär av roten. Lägg sparrisen i snittet på korven och linda in dem med bacon. Lägg korvarna i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen 10-15 minuter.
  4. Skölj citronen och riv skalet.
  5. Skär korvarna i bitar och lägg upp dem på ett fat. Strö över citronskalet och servera.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på kabanossen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 8 bufféportioner
  • 3 kabanoss
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 gröna sparris
  • 3 skivor bacon
  • 1/2 citron
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 692 kJ / 165 kCal