Wok teriyaki med fläskkarrré och äggnudlar
Wok är enkelt att laga och går att variera i oändlighet. Här serverar vi en sötsur wok med fläskkarré, champinjoner och savoykål tillsammans med äggnudlar och sötsur teriyakisås. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats fänkålskryddad fläskkarré (se länk i steg 2)
1/2 sats vitlöksstekta champinjoner (se länk i steg 2)
1/4 sats honungsrostad savoykål (se länk i steg 2)
Tillsätt
150 g äggnudlar
1 röd paprika
olja (till stekning)
1 1/2 dl teriyakisås
1/2 - 1 dl vatten
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Såååå gott! En ny favorit som vi gärna äter många gånger till! Mums!
Katrine
2021-10-18Goda smaker som passar bra tillsammans. Blir ganska sött och jag saknar lite sting, så nästa gång lägger jag till lite chili.
Susanna
2020-02-02Finns inga länkar
Carola
2020-01-27Hej Carola! Tittade du på receptet i appen? Tyvärr visas inte länkarna i appen i dagsläget. Kolla gärna på receptet på ica.se så får du upp länkarna! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-27