Wok är enkelt att laga och går att variera i oändlighet. Här serverar vi en sötsur wok med fläskkarré, champinjoner och savoykål tillsammans med äggnudlar och sötsur teriyakisås. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Kontrollera noga innehållet i varje länkat recept och teriyakisåsen.
Gör glutenfri: byt äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Såååå gott! En ny favorit som vi gärna äter många gånger till! Mums!
Katrine
2021-10-18Goda smaker som passar bra tillsammans. Blir ganska sött och jag saknar lite sting, så nästa gång lägger jag till lite chili.
Susanna
2020-02-02Finns inga länkar
Carola
2020-01-27Hej Carola! Tittade du på receptet i appen? Tyvärr visas inte länkarna i appen i dagsläget. Kolla gärna på receptet på ica.se så får du upp länkarna! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-27