Wok är enkelt att laga och går att variera i oändlighet. Här serverar vi en sötsur wok med fläskkarré, champinjoner och savoykål tillsammans med äggnudlar och sötsur teriyakisås. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2020
Kontrollera noga innehållet i varje länkat recept och teriyakisåsen.
Gör glutenfri: byt äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Kommentarer
Susanna
2/2/2020Goda smaker som passar bra tillsammans. Blir ganska sött och jag saknar lite sting, så nästa gång lägger jag till lite chili.
Carola
1/27/2020Finns inga länkar
Redaktionen ICAse
1/27/2020Hej Carola! Tittade du på receptet i appen? Tyvärr visas inte länkarna i appen i dagsläget. Kolla gärna på receptet på ica.se så får du upp länkarna! Hälsningar Elina