Fläskkarré med champinjoner, savoykål och potatismos
Servera helstekt fläskkarré med krämigt potatismos, vitlöksdoftande champinjoner och krispigt rostad savoykål. Passar lika bra som lyxig vardagsrätt som härlig helgmiddag! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats fänkålskryddad fläskkarré (se länk i steg 1)
1/2 sats vitlöksstekta champinjoner (se länk i steg 1)
1/2 sats honungsrostad savoykål (se länk i steg 1)
1/3 sats potatismos (se länk i steg 1)
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop fyra färdiga recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer