ÖVER 60 MIN | Medel

Fläskkarré med champinjoner, savoykål och potatismos

Servera helstekt fläskkarré med krämigt potatismos, vitlöksdoftande champinjoner och krispigt rostad savoykål. Passar lika bra som lyxig vardagsrätt som härlig helgmiddag! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop fyra färdiga recept till ett nytt.

  1. Skiva Fänkålskryddad fläskkarré och servera med Vitlöksstekta champinjoner, Honungsrostad savoykål och Potatismos.

För alla

Kontrollera noga innehållet i varje länkat recept.

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 1/3 sats fänkålskryddad fläskkarré (se länk i steg 1)
  • 1/2 sats vitlöksstekta champinjoner (se länk i steg 1)
  • 1/2 sats honungsrostad savoykål (se länk i steg 1)
  • 1/3 sats potatismos (se länk i steg 1)