Honungsrostad savoykål

7
0
Honungsrostad savoykål

Letar du efter ett nytt grönt tillbehör? Prova att ugnsrosta savoykål tillsammans med en sötsalt honungsdressing. Enkelt att laga och härligt gott! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Honungsrostad savoykål

Ingredienser

12 portioner
1
savoykål (à ca 1 1/2 kg)
50 g
smör
2 msk
honung
1 tsk
salt

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Testa liknande recept