Vitlöksstekta champinjoner

6
2
Vitlöksstekta champinjoner

Stekta champinjoner är ett gott tillbehör som passar såväl till kött som vegetariskt. Smaksätt svampen med färsk vitlök och soja för lite extra sälta. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Vitlöksstekta champinjoner

Ingredienser

8 portioner
500 g
färska champinjoner
2 msk
neutral olja
1 msk
smör
2
vitlöksklyftor
1 tsk
kinesisk soja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.

Under 15 minuter

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Karin

11/28/2020

Vetefri soja om den ska bli fri från gluten

Anna

2/23/2020

Så gott! Kan ätas som snacks! 😋

Testa liknande recept