Vitlöksstekta champinjoner

Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
2
Vitlöksstekta champinjoner

Stekta champinjoner är ett gott tillbehör som passar såväl till kött som vegetariskt. Smaksätt svampen med färsk vitlök och soja för lite extra sälta. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Vitlöksstekta champinjoner

Ingredienser

8 portioner
500 g  färska champinjoner
2 msk  neutral olja
1 msk  smör
2   vitlöksklyftor
1 tsk  kinesisk soja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Vetefri soja om den ska bli fri från gluten

Karin

2020-11-28

Så gott! Kan ätas som snacks! 😋

Anna

2020-02-23

Testa liknande recept

Schnitzel med champinjonsås och morotsstavar
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blodsoppa med champinjonögon
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingragu med svamp och senap
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filodegsrullar med svamp
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nudelsoppa med biff
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skinkschnitzel med champinjonsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga