Teriyakibuljong med viltskav

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
8
Teriyakibuljong med viltskav

Norrland möter Asien i denna mumsiga kött- och grönsaksrätt som tillagas i gryta. Med ingredienser som viltmästarskav, teriyakisås, champinjoner, savoykål och sambal oelek blir detta en riktig favorit på middagsbordet. Supergott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013

Teriyakibuljong med viltskav

Ingredienser

4 portioner
1 morot
250 g champinjoner
1/2 påse (à 125 g) salladslök
300 g savoykål
5 dl vatten
1 krm sambal oelek
1 köttbuljongtärning
2 förpackningar (à 240 g) viltmästarskav
250 g äggnudlar
1 1/2 dl teriyakisås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Hej Göran! Vår tanke var bara kokas... Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-10-03

Man ska nog steka ingredienserna innan kokning? Låter gott!

Göran

2016-09-22

Hej Monica! Tyvärr kan det ju inträffa att inte alla råvaror är tip-top, så kanske det var i detta fallet. Tråkigt och hoppas det blir bättre en annan gång.

Redaktionen

2013-01-24

Näringsvärde per portion

Energi1927 KJ / 461 kCal
Fett11.3 g
Kolhydrater52.2 g
Protein34.3 g

Testa liknande recept

Teriyakiwok med älgskav, svamp och äggnudlar
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok teriyaki med fläskkarrré och äggnudlar
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltskav i pita
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Broccoliwok med sesam
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga