Teriyakibuljong med viltskav

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Teriyakibuljong med viltskav

Norrland möter Asien i denna mumsiga kött- och grönsaksrätt som tillagas i gryta. Med ingredienser som viltmästarskav, teriyakisås, champinjoner, savoykål och sambal oelek blir detta en riktig favorit på middagsbordet. Supergott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013

Teriyakibuljong med viltskav

Ingredienser

4 portioner
1 morot
250 g champinjoner
1/2 påse (à 125 g) salladslök
300 g savoykål
5 dl vatten
1 krm sambal oelek
1 köttbuljongtärning
2 förpackningar (à 240 g) viltmästarskav
250 g äggnudlar
1 1/2 dl teriyakisås

Gör så här

00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Hej Göran! Vår tanke var bara kokas... Hälsningar Michelle

    Ica-köket

  • Man ska nog steka ingredienserna innan kokning? Låter gott!

    Göran

  • Hej Monica! Tyvärr kan det ju inträffa att inte alla råvaror är tip-top, så kanske det var i detta fallet. Tråkigt och hoppas det blir bättre en annan gång.

    Ica-köket

Näringsvärde per portion

Energi1927 KJ / 461 kCal
Fett11.3 g
Kolhydrater52.2 g
Protein34.3 g

Testa liknande recept

  • Viltskav i pita
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Broccoliwok med sesam
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad