Teriyakibuljong med viltskav
Norrland möter Asien i denna mumsiga kött- och grönsaksrätt som tillagas i gryta. Med ingredienser som viltmästarskav, teriyakisås, champinjoner, savoykål och sambal oelek blir detta en riktig favorit på middagsbordet. Supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013
Ingredienser
4 portioner
1 morot
250 g champinjoner
1/2 påse (à 125 g) salladslök
300 g savoykål
5 dl vatten
1 krm sambal oelek
1 köttbuljongtärning
2 förpackningar (à 240 g) viltmästarskav
250 g äggnudlar
1 1/2 dl teriyakisås
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1927 KJ / 461 kCal
Fett11.3 g
Kolhydrater52.2 g
Protein34.3 g
Kommentarer
Hej Göran! Vår tanke var bara kokas... Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-10-03Man ska nog steka ingredienserna innan kokning? Låter gott!
Göran
2016-09-22Hej Monica! Tyvärr kan det ju inträffa att inte alla råvaror är tip-top, så kanske det var i detta fallet. Tråkigt och hoppas det blir bättre en annan gång.
Redaktionen
2013-01-24