Norrland möter Asien i denna mumsiga kött- och grönsaksrätt som tillagas i gryta. Med ingredienser som viltmästarskav, teriyakisås, champinjoner, savoykål och sambal oelek blir detta en riktig favorit på middagsbordet. Supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på teriyakisåsen och buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Göran! Vår tanke var bara kokas... Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-10-03Man ska nog steka ingredienserna innan kokning? Låter gott!
Göran
2016-09-22Hej Monica! Tyvärr kan det ju inträffa att inte alla råvaror är tip-top, så kanske det var i detta fallet. Tråkigt och hoppas det blir bättre en annan gång.
Redaktionen
2013-01-24