Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki
Enklare än så här blir det inte att laga asiatiskt. Fläskköttet steks med wokgrönsaker och teriyakisås och blandas sedan med kokta nudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2012
Ingredienser
4 portioner
250 g äggnudlar
400 g strimlat griskött
1 msk olja
1 förp, fryst thai wokgrönsaker (à 500 g)
1 flaska teriyakisås (à 120 g)
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2146 KJ / 512 kCal
Fett16.4 g
Kolhydrater53 g
Protein36.6 g
Kommentarer
Snabb och god vardagsmat!
Sussanne
2018-02-21Snabbt och gott!
Solveig
2014-01-23Super gott!! Snabb lagat!
Emily
2012-11-27