Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki
![Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_46761/cf_259/nudlar_med_strimlat_flaskkott_och_teriyaki.jpg)
Enklare än så här blir det inte att laga asiatiskt. Fläskköttet steks med wokgrönsaker och teriyakisås och blandas sedan med kokta nudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2012
![Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_46761/cf_259/nudlar_med_strimlat_flaskkott_och_teriyaki.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g äggnudlar
400 g strimlat griskött
1 msk olja
1 förp, fryst thai wokgrönsaker (à 500 g)
1 flaska teriyakisås (à 120 g)
1 krm peppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på teriyakisåsen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd nudlar utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2146 KJ / 512 kCal
Fett16.4 g
Kolhydrater53 g
Protein36.6 g
Kommentarer
Snabb och god vardagsmat!
Sussanne
2018-02-21Snabbt och gott!
Solveig
2014-01-23Super gott!! Snabb lagat!
Emily
2012-11-27