Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Nudlar med strimlat fläskkött och teriyaki

Enklare än så här blir det inte att laga asiatiskt. Fläskköttet steks med wokgrönsaker och teriyakisås och blandas sedan med kokta nudlar.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 4, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Stek köttet i oljan tills det fått fin färg. Tillsätt grönsakerna och stek ytterligare ca 7 minuter. Krydda med pepparn och tillsätt teriyakisåsen. Vänd ner de väl avrunna, varma nudlarna.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på teriyakisåsen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd nudlar utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g äggnudlar
  • 400 g strimlat griskött
  • 1 msk olja
  • 1 förp, fryst thai wokgrönsaker (à 500 g)
  • 1 flaska teriyakisås (à 120 g)
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2146 kJ / 512 kCal