Viltfärsbiffar
Saftiga och lättlagade viltfärsbiffar med fin smak av både enbär och rosmarin. Lite stekt gul lök i smeten bidrar också till god smak. Servera gärna biffarna med viltfärs till rårörda lingon, potatismos och en god sås.
Ingredienser
4 portioner
1 stor gul lök
1 vitlöksklyfta
8 enbär
1 tsk torkad rosmarin
1 msk smör
2 dl vispgrädde
4 msk ströbröd
500 g viltfärs
1 tsk salt
1 ägg
2 krm svartpeppar
3 msk smör (till stekning)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2139 KJ / 511 kCal
Fett40 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein31 g
Kommentarer
Mycket gott! Gertrud
Gertrud
2024-09-15.."med smak av både enbär och timjan".. Men i receptet är det rosmarin? Gott blev det iallafall med timjan! 🙂
Johanna
2024-09-15Hej Johanna! I bland är det svårt att hålla isär örterna ;) Nu är det ändrat. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-09-16